Aanbevelingen en reacties

"Wij hebben Tanja leren kennen i.v.m. een 2de spoor traject. Onze eerste ontmoeting voelde gelijk goed, de rust die ze uitstraalt geeft een vertrouwd gevoel. De ontmoetingen die daarop volgden waren zeker niet altijd even makkelijk, er moest veel besproken worden. Tanja gaf ons het gevoel dat het allemaal goed zou komen, “niet te ver vooruit kijken, nu deze stap, later de volgende”. Geen vraag was vreemd en een telefoontje of appje werd altijd beantwoordt. Het voelt alsof je haar al jaren kent, een vrouw met inlevingsvermogen, ze begrijpt je “gewoon”. Ons traject met Tanja is achter de rug, het voelt toch vreemd dat ze nu “uit” ons leven gaat. Wij zullen haar niet vergeten en ze blijft welkom. Wij kunnen alleen maar zeggen dat alle mensen die met Tanja in contact komen een fijne, hartelijke, meelevende vrouw zullen treffen. Tanja bedankt voor alles. X"

“Ik ben bij Tanja gekomen omdat ik heel erg problemen had om presentaties te geven of te spreken in grotere groepen, waar vooral de aandacht alleen op mij gericht is. Ik had een intake gesprek met daarop volgend 5 coaching gesprekken.Na mijn intake met Tanja dacht ik, “hoe kun je nou in 5 gesprekken mijn probleem, wat ik in 37 jaar heb opgebouwd verhelpen?” nou dat kan dus. Door de kennis en ervaring en professionaliteit die zij heeft en met jou deelt in deze gesprekken, de handvaten die ze je geeft in de opdrachten ga je bewust en onbewust ermee aan de slag. Het is net of er de hele tijd kwartjes vallen en je bewust wordt van alles wat je doet. Het resultaat is dat ik er nu mee om weet te gaan, er mee durf te dealen en kijk ik kijk er nu zo anders tegen aan, een wereld van verschil. Daarnaast ben ik er zoveel sterker uitgekomen, zelfverzekerder en bewuster geworden van wat ik nou wel en niet wil! Dit krijg ik ook uit mijn directe omgeving te horen. Ik had het niet zonder Tanja gekund, ze straalt rust, professionaliteit en vooral vertrouwen uit en dat is ze ook, ik zou haar altijd aanbevelen."

“Graag wil ik je heel erg bedanken voor het afgelopen jaar!!!. Op het moment dat je veel verliest heb ik veel steun, stimulatie en motivatie van je gekregen, en dat heeft mij erg geholpen om iets negatiefs weer om te zetten in iets positiefs. Ook mede door de goede rapportages kon je veel duidelijkheid geven aan alle mensen die dit proces moeten beoordelen, mijn werkgever, maar ook het UWV”


“Tijdens een zware periode waarin ik overspannen was en mijn fulltime baan heb opgegeven, ben ik voor een coachingstraject bij Tanja terecht gekomen. Gedurende een half jaar heeft zij mij intensief begeleid. Ik heb haar gevraagd om mij te helpen om weer op een positieve manier aan het werk te gaan en te blijven. De focus lag daarbij op zelfreflectie en weerbaarheid. Tanja heeft mij inzicht gegeven in mijn denkpatronen, waardoor ik niet alleen mezelf beter heb leren kennen, maar ook mijn gedachten en reacties beter kan sturen. Daarnaast heeft zij mij geholpen om mijn burn-out te accepteren en het verlies van mijn baan te verwerken.
Inmiddels is het coachingstraject afgerond en voel ik me sterker en wijzer dan ooit. Ik heb mijn leven nu zelf in de hand en doe de dingen die ik echt wil doen; professioneel en privé."

“Je begeleiding, inzet, motivering en luisterend oor hebben ervoor gezorgd dat ik deze periode aardig op een rij heb gekregen. Ook al lag de manier waarop niet helemaal in de planning, ik ben blij dat ik je heb leren kennen. Heel erg bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan”.

“Je bent voor mij net de ANWB: altijd bereikbaar en altijd nabij”

"....Terugkijkend op de afgelopen 14 maanden kan ik zeggen dat ik mij geen betere begeleiding dan mevrouw Freijsen had kunnen wensen. Hartelijkheid en professionaliteit gaan heel goed samen heb ik ervaren. Ik heb steeds zodanig het vertrouwen in haar gehad dat ik mij eigenlijk geen enkele zorgen heb hoeven maken over de uiteindelijke uitkomst van de gehele re-integratieprocedure" (samenvatting van reactie cliënt)


‘‘Dank je wel voor je coaching, voor je luisterend oor, voor je goede ideeën, voor je motiverende en stimulerende gesprekken. Dank je wel dat jij jij was en ik ik mocht zijn. Je bent voor mij van heel veel waarde geweest in deze chaotische tijd”.

“Je verdient veel meer dan een kaartje; het is niet alleen de ondersteuning die je biedt, het is ook de manier waarop je dat doet. Ik had het gevoel, dat je er voor mij alleen (persoonlijk) was. Je volle aandacht en inzet op die momenten zijn heel belangrijk voor mij geweest. Ik vind je een dikke 11”.

“Dank voor de wijze waarop je ons als werkgever hebt begeleid bij het op het goede spoor houden van dit lastige dossier. Je deskundigheid, humor en relativeringsvermogen hebben me als leidinggevende geholpen om niet in allerlei valkuilen te schieten in de communicatie met deze medewerker”.

“Bedankt voor de goede begeleiding, door jou ben ik niet doorgedraaid in het web van alle regels en manieren om te solliciteren, je geeft niet alleen goed advies, over hoe te solliciteren. Je verloor nooit de persoon ik uit het oog, ik heb mij erg gesteund gevoeld door jou, Ik heb geweldige tips gekregen, over hoe ik vacatures kon vinden, en wat ik moest doen, om binnen te komen. Jouw brief naar 1 van de bedrijven heeft er voor gezorgd dat ik werd gezien, een fijn gevoel, dank je wel”

“Ik verwijs werkgevers graag naar jullie voor re-integratiebegeleiding 2e spoor”
(Zelfstandig gevestigd arbeidsdeskundige)

“Wat ben ik blij dat jij op mijn weg kwam. In het kader van mijn re-integratie 2e spoor heb je de situatie voor mij overzichtelijk gemaakt. Je leerde mij te denken in kleine stapjes. Je stond mij bij tijdens een gesprek bij het UWV. Je gaf me zelfvertrouwen. Ik mag zijn wie ik ben. Je had een luisterend oor voor mij. Het traject was kort maar zeker de moeite waard. Meer dan dank voor dit alles!”

“Ik had een zware tijd achter de rug. 2 jaar geleden verloor ik mijn lieve zoon aan kanker. Hij heeft voor 2 jaar lang gevochten, helaas heeft deze ziekte gewonnen…. Mijn chef zag wat voor een enorm wrak dit ongeval heeft achtergelaten. Niets was goed voor mij. Totdat zij aan jou heeft voorgesteld om mij door deze zware tijden heen te begeleiden. Je hebt mij ontzettend veel steun weten te geven, zowel voor op de werkvloer als privé. Daarnaast heb je mij geleerd om “assertief“ te zijn en niet “agressief”. Het allermooiste was dat je een luisterend oor had. Het was voor jou nooit genoeg om naar mijn rouwverwerking te luisteren. Door al mijn verhalen heb je daardoor mijn zoon goed leren kennen. Iedere keer verheugde ik me op onze vervolg afspraak. Dank je wel voor al je begeleiding, voor je adviezen en voor je luisterend oor. Tanja, je bent een fijn mens…."

"In September 2015 organiseerde Freemont Advies BV een nascholingsdag voor de werkgroep Steun bij Rouw en Verlies van Humanitas.
Door een weldoordachte keuze van op de praktijk gerichte oefeningen met rollenspel, ontstond een ervarings- en leersituatie die door zijn directheid werkzamer is dan kennisoverdracht door voordrachten. 
De begeleiding door de trainers van ​Freemont Advies BV was gekenmerkt door deskundigheid en evenwichtigheid waardoor een ruimte ontstond waarin het mogelijk werd om op een open manier vertrouwensvol met elkaar om te gaan​" (reactie opdrachtgever).


"Allereerst een introductie over waarom ik de hulp en steun van Tanja heb ingeschakeld. Mijn vader heeft in september 2014 zichzelf van het leven beroofd. Dat was een verschrikkelijke en verdrietige tijd. Ik ben erg blij dat ik Tanja Freijsen heb leren kennen in die tijd. Ik laat het klinken alsof ik een vriendin heb ontmoet en dat voelde ook zo. Het is professionele hulp maar het voelde door Tanja alsof je er een maatje bij krijgt in deze moeilijke tijd. Een maatje die naar jou luistert en jou op nummer 1 zet.Even niet het verdriet, de pijn en gevoelens van andere familieleden die wellicht anders met het verlies omgaan. Ze luistert naar wat jij nodig hebt om het verlies iets dragelijker te maken, geeft tips om het een plekje te geven en om te gaan met botte reacties van de buitenwereld, laat je tot inzichten komen waar je zelf nog niet aan had gedacht en geeft je het gevoel dat hoe je ook rouwt, het goed is, want iedereen rouwt anders. Dat geeft een veilig gevoel om je hart te kunnen luchten en dat heb je nodig in zo'n tijd, waarbij je niet weet hoe je verder moet. Ik heb de gesprekken als heel fijn en persoonlijk ervaren. Ze denkt erg mee in hoe het voor jou als nabestaande prettig is om de gesprekken te voeren. Ik ben erg dankbaar voor de steun die ik van haar heb gehad en ik weet dat ik altijd weer bij haar terecht kan als dat nodig is. Ik gun iedereen zo'n maatje in tijden van verlies."

"Tanja is een uitermate deskundige en betrouwbare samenwerkings- en sparringpartner op het gebied van HRM, Reintegratie, Outplacement en allerlei coaching vraagstukken, waaronder rouw & verlies verwerking. Daarnaast is zij een uitstekende vertrouwenspersoon. Tanja staat voor kwaliteit, integriteit en zorgvuldigheid en is bovendien bijzonder praktisch en oplossingsgericht. Zij denkt out of the box en checkt en dubble checkt de haalbaarheid van haar oplossingsvoorstellen. Haar meerwaarde zit hem in het feit dat zij goede resultaten met haar coaching-kandidaat weet te bereiken en daarnaast haar opdrachtgever optimaal adviseert bij de vraagstukken die haar worden voorgelegd. En dit alles zonder de belangen van partijen uit het oog te verliezen. Ik beveel Tanja dan ook van harte aan" (Manager HR)