Werkwijze en beroepscode

Maatwerk
Al onze trajecten en begeleiding is maatwerk, afgestemd op de vraag van de cliënt en/of opdrachtgever. We zijn goed op de hoogte van de vereisten van bijvoorbeeld UWV bij re-integratiebegeleiding; onze rapportages en trajecten leveren goede resultaten en beoordelingen op.

Persoonlijk contact
Veel opdrachten vinden plaats op de locatie van de werkgever, overal in het land. Persoonlijk contact en verbinding is van essentieel belang voor ons werk.
We verzorgen onze in-company trainingen doorgaans bij of vlakbij de opdrachtgever.

E-coaching
We kunnen onze dienstverlening desgewenst ook op afstand aanbieden, of een deel van de gesprekken persoonlijk en een deel op afstand. Voor het contact op afstand kunnen we per mail, telefoon en Skype werken, ondersteund door het gebruik van social media. Met name Skype biedt een goed alternatief voor persoonlijke ontmoetingen omdat we zoveel beeld als geluid beschikbaar hebben. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u een Skype sessie aanvragen.

Lidmaatschap beroepsvereniging:
Lid van de Landelijke vereniging voor Vertrouwenspersonen, lidnummer L1732, gecertificeerd Vertrouwenspersoon OO.

Lid van NOLOC, de beroepsvereniging voor loopbaanadviseurs, lidnummer 2044, gecertificeerd.

Gedragscode
We onderschrijven de gedragscode van NOLOC voor loopbaanbegeleidingsopdrachten.

Algemene voorwaarden, klachtreglement
Op alle werkzaamheden verricht binnen Freemont Advies zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Freemont Advies beschikt over een eigen klachtreglement voor zover geen ander klachtrecht van toepassing is.